Köp Fotografier

Du kan köpa mina fotografier som bildfiler eller utskrifter. Den tryckta kopian skickas sedan med posten hem till dig eller ditt företag. I detta pris tillkommer även eventuella fraktkostnander.

Standardmått för utskrifter signerade Lars Niklas Virsén är: 30x40cm, 40x50cm och 50x70cm.

  •  30x40cm utskrifter. Signerade, daterade och numrerade.
  •  40x50cm utskrifter. Signerade, daterade och numrerade.
  •  50x70cm utskrifter. Signerade, daterade och numrerade.

Jag tillbjuder ingen tjänst för inramning av fotografierna. Alla fotografier har en begränsad upplaga av tjugo exemplar. För tillfället existerar ingen onlinetjänst för köp av fotografier. Istället ber jag er kontakta mig vid frågor eller beställning. Jag är säker på att vi kommer att komma fram till ett bra förslag som motsvarar dina önskemål.

Bildfiler för till exempel webbpublicering skickas antingen per post på en CD eller direkt till en e-postadress eller FTPserver. Vissa fotografier går även att låna under en begränsad tid. Detta förutsätter att du driver en blogg eller ett projekt utan ett vinstintresse. Naturligtvis måste du fråga innan du lånar ett fotografi, det brukar dock inte vara något problem. Vid lån av bild måste mitt namn anges som referens. Vid eventuellt köp av en av mina fotografier kommer den högupplösta bilden skickas till kunden. Kunden kan även få möjlighet att granska den högupplösta bilden innan köpet genomförs.

Kontakta mig för andra storlekar eller format förutom de som listas som standard ovan.

De fotografier som publiceras i galleriet är till salu. Även de fotografier som visas på min blogg kan beställas både som utskriftskopia och bildfil. I anslutning till utställningar och naturfotoaktiviteter finns även möjligheten att beställa fotografier signerade Lars Niklas Virsén.

Om du är intresserad av ett fotografi du har funnet på denna hemsida, bloggen eller på något annat ställe på Internet ber jag dig kontakta mig för mer information, pris och beställning. Du kan även kontakta mig angående kommande aktiviteter eller utställningar där mina fotografier är till salu. Ett tips är att hålla ett öga på min kalender och nyhetsida där alla nya aktiviteter registeraras.