Nu tillbaka i Sverige, på riktigt!

Nu är jag tillbaka i Sverige och Uppsala igen, efter en lång med trivsam tågresa. För er som är förbryllade av mitt tidigare inlägg om Norge flytten, åker jag till mitt nya land i september månad. Än så länge är allt i ordning här hemma i Uppsala och jag kommer verkligen ta vara på den tid som finns kvar här. Jag räknar med att dra igång projekt morgon igen och försöka vara ute i fält med kameran så mycket som möjligt. Nu sitter jag även bakom min huvudskärm och slipper laptop skrället som jag har dragits med den senaste månaden. Imorgon ska jag ta igen allt jag har missat i bloggvärlden :-)  Passar på att bjuda er på ännu en manetbild från den norska kusten så länge.

Brännmanet nummer två

Brännmanet nummer två: Lördag 24 juli 2010, 18:07.

9 Comments

 1. Ernst Göran Westlund 03 augusti 2010

  Om du inte sagt att det var en manet skulle jag närmast gissa på att du plåtat genom ett teleskop ut mot något kosmiskt objekt :-)

 2. Birgitta 03 augusti 2010

  Härliga manetbilder! Vi har som tur är inte haft så mycket av brännvarianten här hos oss i år. Verkar roligare att fotografera än att simma på. ;-)
  /Birgitta

 3. Åke 03 augusti 2010

  Jag associerar till rymden. Läckert!! Nu vet jag inte om det var tanken men det kan kvitta eg. :)

 4. Niklas 03 augusti 2010

  Ernst, Birgitta och Åke > Jo, det var min första tanke också, kosmos, med små stjärnor och en galax eller något i den stilen. Jag tycker personligen bilden utstrålar spänning, och en annorlunda manetbild kanske(?). Kul att ni gillar den!

  /Niklas

 5. Mikael Sundberg 03 augusti 2010

  Skön bild! Det känns som rymden för mig med :)

 6. Henrik Hellemar 03 augusti 2010

  Tjabba…

  Jag skiter väl i maneten – jag är mer bekymrad över din flytt till grannlandet i väster… Hur kommer det sig att du ska flytta dit ? Där finns det ju ingen elektricitet, folket springer ut på gatorna när det åskar i tron om att de blir fotograferade, de klubbar säl, pumpar upp olja och är snorrika vilket gör det möjligt att ta hutlöst betalt för allting, åker längdskidor i fjällen, bär lusekofta året runt, pratar klämkäckt oavsett hur arga de är, de har på sig pyjamas när de kör motorcykel för de ligger ju ner i kurvorna och det går åt 5 norrmän att byta glödlampa – en håller lampan och de andra 4 snurrar honom… Är det verkligen nåt att stå efter ?

  Nä, detta är givetvis skrivet med glimten i ögat och bilden på maneten är läcker… :)

  Henke :)

 7. Morgan 04 augusti 2010

  Underbar bild på maneten, som några av föregående personer skrivit. Bilden påminner om något från rymden och det är mycket vackert. -Bra bra!
  Morgan

 8. ÅsaV 06 augusti 2010

  Spännande bild! Det ser ut som den svävar mot en stjärnhimmel.

  Lycka till med Norgeflytten! Du kommer säkerligen inte att få någon brist på fotomotiv i alla fall!

 9. Niklas 06 augusti 2010

  Mikael > Japp, Star Wars :-)

  Henrik > Intressant inlägg må jag säga, haha! Men om jag förbiser alla dessa ”problem” så är det ändå ett bra land ;-) Kul att du gillade manetskildringen min.

  Morgan > Tackar!

  Åsa > Tack, nej det tror jag inte. Men det kommer givetvis ta ett tag att göra sig hemmastadd..

  /Niklas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>