Bilden i centrum: 28 februari 2010

Snökaos

Snökaos” Söndag 28 februari 2010.

Tanken med serien Bilden i centrum är att publicera nytagna fotografier från detta år men även äldre som jag gräver fram ur arkivet. Serien kommer att fokusera på mina fotografier utan någon övrig text eller underlagsmaterial för diskussioner. Fotografierna kommer att vara av blandad karaktär. Det vill säga att det inte alltid är mina ”personliga favoriter” som blir publicerade. Serien bör istället ses som en mångfald av bilder med olika uttryck, motiv och känslor, vare sig fotografiet i min mening är av högsta personliga kvalité eller inte. Jag hoppas att ni kommer att uppskatta den nya serien som är ett komplement till övriga poster som görs här på bloggen.

2 Comments

 1. Ernst Göran Westlund 03 mars 2010

  Hade du inte en annan bild här förut? Med en fågel? Jag tyckte om den och blev så besviken när jag inte hittade den igen!

 2. Niklas 03 mars 2010

  Hehe, jag trodde inte att någon var inne såhär dags, men jag räknade inte med tidsskillnaden :-)
  Jag funderade på vilken bild jag skulle lägga upp, valde denna, men fågeln kanske kommer med nästa
  omgång :-)

  /Niklas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>